minikenzas.blogg.se

Casandra Savior heter jag & jag är en 14-årig tjej. Här skriver jag varje dag om min vardag, mode, tränning, outfits, resor, shopping & annat skoj (även lite kändis-skvaller!) Kenza Zouiten är min mycket bra inspirationskälla så gillar ni henne hoppas jag ni kommer gilla mig!

Lady Luck

Kategori: Allmänt

Till er som följer bloggen vill jag säga att Haha ni är stört sköna! Me like. Ni ä så goa. Och inspererar mig att skriva och dela min vardag med er nu och framöver. Statistiken är grym 🙏
Puss!

Bara för att ni är så goa så får ni smaka lite på min humor här!

Inspo

Kategori: Tips

Som rubriken lyder tänkte jag komma med lite inspo. Klicka in på DM retro's hemsida och såg mycket fina plagg. Fastnade speciellt för alla tröjor så checka in på DM retro's hemsida och klicka på nyheter för det är där jag hittat alla plagg nedan!

Träning

Kategori:

Inleder onsdagen med lite träning och dans hoppas på att kunna bränna några kalorier inför middagen med mina bästa vänner och pojkvännen ikväll! Ser verkligen fram imot en mysig kväll med mina nära och kära!😜 Btw kul att redan ha lite statistik! Fortsätt så darlings!😘

Tja tja again

Kategori:

Skulle bara säga att headern är på gång och kommer om några veckor. Max 2 månader! För denna ä ju as ful men..

Borde egentligen sova nu. Shame on me!

Hej bloggen

Kategori:

Har fått en fråga från min vän hur jag tränar och tänkte lägga upp svaret här.

Jag tränar inte så ofta som det kanske har låtit som. Det varierar, antingen gymmar jag och då delar jag upp timmen så att halva är kondition och halva är styrka. Men helst går jag på något roligt pass som. Är det bara styrkepass som så värmer jag upp på löpbandet innan samt springer några km efter.

Jag dansar också och det gör jag 1-2 gånger i veckan!

WOW!

Kategori:

Det känns verkligen som att jag har kommit ett steg framåt nu när bloggen är igång (dock lite och fixa men aja!) jag satsar iaf högt nu när jag skriver att jag vill bli som Kenza och jag kan absolut säga att hon är en bra förebild och har peppat mig till mycket! T.ex. Träningen som jag satte igång med efter att ha börjat läst Kenzas blogg. Hennes blogg äger så om ni inte redan varit inne så skriver jag adressen här: www.kenzas.se känns bra att skicka iväg första inlägget iaf!